Meerfood en de Music Dance Party

Meerfood en de Music Dance Party

ook dit jaar zal Meerhoven24 weer beschikken over een heuse foodcourt
Zowel op zaterdag als zondag zal er een grote variatie aan etens- en drinkenswaren aangeboden worden.

VAN PUUR HOLLANDS NAAR ZEER EXOTISCH…
Als je dat aanspreekt, dan moet je op 8 september echt een bezoek aan Meerhoven24 brengen. . Van heerlijke ijsjes, frietjes, worstenbroodjes naar Indonesisch, Surinaams, Vietnamees, Noord-Afrikaans en Indiaas. Lekker kiezen of van alles proberen. Het mooie is dat met het vullen van de hongerige maag bij iedere hap ook een gedeelte van een bijzondere kinderwens in vervulling gaat komen. Hoe voedzaam is dat!

DE VOETJES VAN DE VLOER MET MUZIEK UIT VERVLOGEN TIJDEN VAN…

De 1e editie van Music Dance Party 80’s 90’s 00’s vindt dit jaar plaats op 8 september vanaf 19:30 ben je van harte welkom onder de historische hangar van Vliegveld Eindhoven.

Deze unieke en authentieke locatie is te vinden in het hart van de Eindhovense wijk “Meerhoven”. Deze locatie biedt het ideale decor voor een onvergetelijke avond uit. Geniet van de geweldige sfeer en dans met je vriendinnen en vrienden op de grootste hits uit de charts van de 70’s, 80’s en 90’s!

Naast verschillende DJ’s en artiesten die avond opluisteren met een live optreden zal RadioJND een marathon uitzending houden van 24 uur op het evenementen terrein van Meerhoven24.

 

 

Contact info

Stichting Meerhoven24